Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Neno nemoj da se stidis, slobodno reci sta imas tu smo da pomognemo, pa svoji smo.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: a šta si se ti sad pa tu naoštrio pa mene prozivaš ma ja volem mekane ka duša ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ama ne prozivam te, takva tema večeras.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
hhahahha vidim Vladimire što si se ti opustio sve štrikaš kolko se mukica jadaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: a šta si se ti sad pa tu naoštrio pa mene prozivaš ma ja volem mekane ka duša ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ama ne prozivam te, takva tema večeras. ma da tvoja tema ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
A reče da ima nakih "intimnih problema" a ovamo.. E pa ak ste vi brezposleni, ja baš i nesam.. laku noć vam želim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif)
|
|
|
|
|
tinis
|
|

Pridružio se: 15 Maj 2012, 11:18 Postovi: 260
|
Dobra vam noc
_________________ “Pravi muškarac je kao vuk. Ili je samotnjak ili je večno sa jednom vučicom.” M.S.
|
|
|
|
|
tinis
|
|

Pridružio se: 15 Maj 2012, 11:18 Postovi: 260
|
neno je napisao: A reče da ima nakih "intimnih problema" a ovamo.. E pa ak ste vi brezposleni, ja baš i nesam.. laku noć vam želim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) vid ovoga pobeže, stidljiv neki, laka ti noć
_________________ “Pravi muškarac je kao vuk. Ili je samotnjak ili je večno sa jednom vučicom.” M.S.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: A reče da ima nakih "intimnih problema" a ovamo.. E pa ak ste vi brezposleni, ja baš i nesam.. laku noć vam želim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) joooj vidi ga što pobeže brže bolje nenČe neka te ba duga je noć... stićićeš i spavati ako brzo pavkaš ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
tinis je napisao: neno je napisao: A reče da ima nakih "intimnih problema" a ovamo.. E pa ak ste vi brezposleni, ja baš i nesam.. laku noć vam želim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) vid ovoga pobeže, stidljiv neki, laka ti noć dobra noć tinis i dobro došao u kafanče ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
neno je napisao: A reče da ima nakih "intimnih problema" a ovamo.. E pa ak ste vi brezposleni, ja baš i nesam.. laku noć vam želim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) pozdrav
|
|
|
|
|
|