Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
neno je napisao: Ne se sekiraj Vuki.. Samo vi dalje ćakulajte.. Vlado.. pozz vodim se onom, nekad je bolje ćutati, no... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aj ba nePromajiši no da čujem jel spičila i tebe neka strelica pa ti frka m ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: s mene ti je vazda na ozbiljno nema cileMile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prava vučica, al treba imati petlju za takve žene
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: neno je napisao: Ne se sekiraj Vuki.. Samo vi dalje ćakulajte.. Vlado.. pozz vodim se onom, nekad je bolje ćutati, no... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aj ba nePromajiši no da čujem jel spičila i tebe neka strelica pa ti frka m ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Neno se zaljubio, izgleda jadi ga more. Neno jel uzvraćena ljubav
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: s mene ti je vazda na ozbiljno nema cileMile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prava vučica, al treba imati petlju za takve žene kakve bre sad žene cileMile il vučice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
msm da bi nenČe trebalo da iskoristi ovu nesvakidašnju priliku pa da iskoristi stoliče i izjada se obaška možda i dobije kaki dobar odgovor od "drage savete" ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Kakvi bre Jadi..?? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) pu,pu.. gluvo bilo.. Ne, ne uvlačite mene u vaše ljubavne jade ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: s mene ti je vazda na ozbiljno nema cileMile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prava vučica, al treba imati petlju za takve žene kakve bre sad žene cileMile il vučice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a kako ti volis .Da musko s tobom cilemile ili da te gleda kao vucicu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: Kakvi bre Jadi..?? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) pu,pu.. gluvo bilo.. Ne, ne uvlačite mene u vaše ljubavne jade ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) aj ba šta si se stiso ko Marica na studencu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: s mene ti je vazda na ozbiljno nema cileMile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prava vučica, al treba imati petlju za takve žene kakve bre sad žene cileMile il vučice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a kako ti volis .Da musko s tobom cilemile ili da te gleda kao vucicu a šta si se ti sad pa tu naoštrio pa mene prozivaš ma ja volem mekane ka duša ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|