Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
уф е па за тај бан не знам шта да ти рекнем ал да си нагребао хахаххахах јеси боме ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Сенка не може да исправља криву Дрину а и туђе мишљење... мсм ко је чије икад променио значи ово научих.. моје није оно што ја мислим већ је оно што неко други мисли да ја мислим ако си ме сконтао ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) nisam skontao ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) знам Владимире ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nema veze vazno je da se ispricamo прича је увек битна... не троше се словца тек тако... што значи да смо инфо поделили... е сад, колко ћемо применити и разумети то је до универзума ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: уф е па за тај бан не знам шта да ти рекнем ал да си нагребао хахаххахах јеси боме ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma jok neka se dozove pameti
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: уф е па за тај бан не знам шта да ти рекнем ал да си нагребао хахаххахах јеси боме ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma jok neka se dozove pameti цениш ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: прича је увек битна... не троше се словца тек тако... што значи да смо инфо поделили... е сад, колко ћемо применити и разумети то је до универзума ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) valjda ce nam zvezde biti naklonjene
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: прича је увек битна... не троше се словца тек тако... што значи да смо инфо поделили... е сад, колко ћемо применити и разумети то је до универзума ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) valjda ce nam zvezde biti naklonjene кажу пун је месец па ћемо видети ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: уф е па за тај бан не знам шта да ти рекнем ал да си нагребао хахаххахах јеси боме ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma jok neka se dozove pameti цениш ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) svejedno mi, ako dodje sa drugim nicom morace promeniti ponasanje
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: прича је увек битна... не троше се словца тек тако... што значи да смо инфо поделили... е сад, колко ћемо применити и разумети то је до универзума ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) valjda ce nam zvezde biti naklonjene кажу пун је месец па ћемо видети ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) će vidimo idem sada lepo spavaj
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Владимире, нисмо ми интересантни ако конташ подтекст свако од нас је оно што је... тако да мењање мислим да је немогуће ето, ја сам иста и тупаво би ми било сад по старе дане да мењам себе нисам вишеструка личност јбга ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: će vidimo idem sada lepo spavaj лепи снови Владимире... фала на чашицу дивана
|
|
|
|
|
|