Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: ako i da uživaš čujem biće lep dan ko i danas jel bre Vladimire kome se rodila danas devojčica? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Haha nije se rodila devojcica nego sam proslavljao sinov rodjendan a on se davno rodio, iha davno
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
a kod mene bi prinova ovih dana, dobili smo Vuka u familiji zato i pomislih da je i kod tebe neko malo bebČe al dobro, za tebe je tvoje bebzi i dalje, pa nek je i mator kolko god i neka ti je sinu srećan divan dan ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: a kod mene bi prinova ovih dana, dobili smo Vuka u familiji zato i pomislih da je i kod tebe neko malo bebČe al dobro, za tebe je tvoje bebzi i dalje, pa nek je i mator kolko god i neka ti je sinu srećan divan dan ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) Hvala.Pravo kazes, deca uvek deca, jos kada su mazna kao moja nego gde nam je Senka
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ne znam di se dela, ali joj pišem izostanak i to crvenim mastilom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ne znam di se dela, ali joj pišem izostanak i to crvenim mastilom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Dzaba pises vidis da nema discipline nije sde javila nego samo nestala
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
to je taj momenat koji treba sankcionisati na vreme zato i jeste crvena boja da se zna ko kosi a ko vodu nosi ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Zasluzila je ban
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
čuš ban oš ti da zasučeš rukave pa da to petokolonašenje sankcionišeš ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: čuš ban oš ti da zasučeš rukave pa da to petokolonašenje sankcionišeš ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ne mogu ja, slab sam prema njoj
|
|
|
|
|
|