Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MrPhact je napisao: Jako mi se sviđa što sam konačno video She. Naravno ako je zaista ona na avataru, sviđa mi se postupak i hrabrost da se pokaže pred svim ovim ljudima. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Mojne je napisao: MrPhact je napisao: Jako mi se sviđa što sam konačno video She. Naravno ako je zaista ona na avataru, sviđa mi se postupak i hrabrost da se pokaže pred svim ovim ljudima. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif)
|
|
|
|
|
Nemirna
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2017, 16:18 Postovi: 186 Lokacija: Tu i tamo
|
Polako vas upoznajem
_________________ Kojim to perom misli mi pišeš i svilenim platnom snove mi krojiš, pod kožu se uvlačiš kroz krv protičeš,svojim mirisima svu me obojiš.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve mi se čini da vi niste shvatili ovu temu  ali neka...nek' se piše
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Molena opet aktuelna ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
čuj opet ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
author=Vučica " I kako se bliži dan izbora, sve sam tužnija i nekako..plašim se da ćemo još pet godina tavoriti i biti taoci jednog bolesnog čoveka.  " Ваљало би ликвидирати балавог ретарда. ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Otkazane su već dve rasprodate predstave Siniše Kovačevića (VELIKA DRAMA) u Narodnom pozorištu, prva radi tehničkih poteškoća(23.04) a druga (21.05.) radi (navodnog) gostovanja Opere. Pitanje koje se samo od sebe nameće je; Kome opet smeta Siniša Kovačević?! Diktatura se učvršćuje kada inteligentni poltroni počnu da smenjuju one - tupave. Ali, inteligencija bez etikete ogoljava crno srce diktature (hajL AvAvAV).
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45985
|
Вучица je napisao: Otkazane su već dve rasprodate predstave Siniše Kovačevića (VELIKA DRAMA) u Narodnom pozorištu, prva radi tehničkih poteškoća(23.04) a druga (21.05.) radi (navodnog) gostovanja Opere. Pitanje koje se samo od sebe nameće je; Kome opet smeta Siniša Kovačević?! Diktatura se učvršćuje kada inteligentni poltroni počnu da smenjuju one - tupave. Ali, inteligencija bez etikete ogoljava crno srce diktature (hajL AvAvAV). Smeta vlasti... ![[images/smilies/lose.gif] [images/smilies/lose.gif]](./images/smilies/images/smilies/lose.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45985
|
U Hrvatskoj raspad koalicije HDZ-a i MOST...smjena 3 ministra,a četvrti je sam izišao... Po svemu tome bi i vlada trebala pasti...
A haos u Makedoniji...strašno... Al jbg,priznaše Makedonci Kosovo...šta sad hoće...Zar su mislili da će njih Albanci zaobići i ostaviti na miru...?
|
|
|