Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne...nemam ga više  ...ja to ne čuvam i sada bih i ja voljela da ga imam....jbg ali sada mi je ovakva boja kose, a frizura kao onoj sto salje kiss  Senka, to mi je bila prva vijest jutros....tuga čovječe velika.Ne zanimaju me jos uvijek teorije, jedino sto mi žao ljudi....100 ljudi je tamo radilo...100 familija!!!Radna kolegica zivi odmah kuća pored, kaze da je bilo uzasno a i vidi se po svim snimkama na netu. A ekonomija je najzajebanija politika...you know.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Strašno je to...ogromna tragedija...i sve do temelja izgorilo...toliko ljudi ostalo bez posla...ma strašno... Samo se pitam hoće li moći naplatiti od osiguranja...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hoće vjerovatno...samo što to sporo ide. Do sada svaki koji je izgorio, naplatio je.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Znam da je sporo...ali je bitno da naplate i da ne propadnu...dovoljno je što je Agrokor potonuo...
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Veče svima.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Dobro veče Vladimire....ima li proljeća kod tebe napokon? Na forumu nista novoga...i nema She covjece bas je karaker...pogrijesila sam 
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Molena je napisao: Dobro veče Vladimire....ima li proljeća kod tebe napokon? Na forumu nista novoga...i nema She covjece bas je karaker...pogrijesila sam  Ako se ovo malo sunca danas probilo kroz kisu onda je proleće stiglo. Nisam dugo bio na forumu pa mi je stvarno čudno da nema She. Kako si ti?
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Dobro sam..ali sam u lezecem polozaju, gledam tvoje lice zvuci poznato i oci su mi na pola koplja....skoro pa zaspala, sorry  She je inace aktivna, ali vidim nema je vec odavno...primjecujem da je nema, ali vidis nema ni tebe. Ima ovih sto kače slike 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Laku noc i od mene 
|
|
|
|
|
|