Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Manojlo je napisao: @ Vucica Beograd je na nogama ?! Da je taj broj ljudi izasao na ulice mjesta od cca 3-4 hiljade stanovnika , onda bi se moglo reci da je to naselje na nogama . Beograd...hmm..pa i nije . Mozda sam ''konzerva'' , ali ako neko na izborima pobjedi , nije u redu tu pobjedu negirati . Bem li ga , zar to nije potpuno nedemokratsko nipodastavanje vecine , tj njenog izbora ? Osim toga , siguran sam da prilican broj ovih ljudi nije ni izasao na izbore . Sve u svemu , posto sam pomalo gadljiv na tu vrstu razmazenih drekavaca . Na vr' su mi penisa. Mnogo bolje bi bilo i korisnije za Srbiju, da su na nekoj goleti , svi koliko ih tu ima , posadili po drvo . Bila bi to za koju godinu, lijepa sumica. volim kada mi beOgrađanin skreše vako pravo u brk al kolko vidim babe i žabe opet u trendu da, ok je neko ko pobedi, al neko ko prebroji 52% stanovništva za cc3-4 sata je bar lažov ako ne lopov. elem, toliko na ovu prozivku dece koja su se drznula da misle na svoju budućnost, ne bix više elaborirala replikom ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Nisam beogradjanin ( i nije da bas sEcem vene zbog toga ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ) ... ali , kad neko kaze ''Beograd je na nogama'',onda pomislis da protestuje bar onoliko ljudi koliko se okupi na Cecinom koncertu na Uscu .. Ostali dio tvog komentara je nekako supalj i patetican ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif) , da sam i ja izgubio volju za dalja elaboriranja dokle god Srbendiji reper budu pevaljke s pedigreom (msm kako na g-đu Ražnatović tako i na ostale JK, Goge, Gage itd...) dotle će određena sorta (ničim pomenuta al da se naslututi na koju sortu mislim prim. aut.) da se napati gore no korov ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) ... a ima ih i zamisli i danaske, sve bre mladost, ma lepota života i još pamet buduće nam Srbije... i nemoj ih porediti s koncertinim masama, neuporedivi su!!!! da, Beograd je na nogama Manojlo, satkana sam od patetike (ako te zanima šta ista reč znači, potraži kod nas na Obrazovanju ili još bolje učukaj na googleto pa se info ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) da sad ne bih ovde mrsomudila ko ti, evo priznajem ti moj je kiĆoslav, mali i nigde ga nema ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
I ...šta to bilo....neki protesti,čujem...?
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
da, studenti šetaju a i matori... i još matoriji... zamisli ima u Beogradu i žita fala dragom i milom Bogu na kukolj smo naučili al dopizdeo više upm ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hvala dragom Bogu te je tako...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ne znam šta da reknem sem nek im je samo pamet u glavu
moju su generaciju preveslali najgore nedaju se deca, tako i treba!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ako hoće zadržati mlade tu,moraju mnogo toga promijeniti...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kao prvo sebe i svoj mikrosvet pa ondak u raščišćavanje ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: vidim Mojne se i dalje samo određenim curama javlja ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Senka je napisao: Mojne me ne ferma više... ![[images/smilies/memymonky.gif] [images/smilies/memymonky.gif]](./images/smilies/images/smilies/memymonky.gif) Ma sve bih ja vas ka**o i mazio vaše vlažne pi*et**e. ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
skontali smO Mojne da Gringo nije gadljiv lepa noć od mene vreme je za
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
 |
Tema posta: | Poslato: 05 Apr 2017, 00:58 |
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Hocu sendvic i mene niko ne ferma .
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
|