|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Jesi li glasao...? Nisam pitala za koga,samo jesi li izlazio na izbore? Војна тајна ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
Senka ne diraj Mojne-a ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
dobro veče s novitetima od mjuZ
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: @ Vucica Beograd je na nogama ?! Da je taj broj ljudi izasao na ulice mjesta od cca 3-4 hiljade stanovnika , onda bi se moglo reci da je to naselje na nogama . Beograd...hmm..pa i nije . Mozda sam ''konzerva'' , ali ako neko na izborima pobjedi , nije u redu tu pobjedu negirati . Bem li ga , zar to nije potpuno nedemokratsko nipodastavanje vecine , tj njenog izbora ? Osim toga , siguran sam da prilican broj ovih ljudi nije ni izasao na izbore . Sve u svemu , posto sam pomalo gadljiv na tu vrstu razmazenih drekavaca . Na vr' su mi penisa. Mnogo bolje bi bilo i korisnije za Srbiju, da su na nekoj goleti , svi koliko ih tu ima , posadili po drvo . Bila bi to za koju godinu, lijepa sumica. volim kada mi beOgrađanin skreše vako pravo u brk al kolko vidim babe i žabe opet u trendu da, ok je neko ko pobedi, al neko ko prebroji 52% stanovništva za cc3-4 sata je bar lažov ako ne lopov. elem, toliko na ovu prozivku dece koja su se drznula da misle na svoju budućnost, ne bix više elaborirala replikom ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: @ Vucica Beograd je na nogama ?! Da je taj broj ljudi izasao na ulice mjesta od cca 3-4 hiljade stanovnika , onda bi se moglo reci da je to naselje na nogama . Beograd...hmm..pa i nije . Mozda sam ''konzerva'' , ali ako neko na izborima pobjedi , nije u redu tu pobjedu negirati . Bem li ga , zar to nije potpuno nedemokratsko nipodastavanje vecine , tj njenog izbora ? Osim toga , siguran sam da prilican broj ovih ljudi nije ni izasao na izbore . Sve u svemu , posto sam pomalo gadljiv na tu vrstu razmazenih drekavaca . Na vr' su mi penisa. Mnogo bolje bi bilo i korisnije za Srbiju, da su na nekoj goleti , svi koliko ih tu ima , posadili po drvo . Bila bi to za koju godinu, lijepa sumica. volim kada mi beOgrađanin skreše vako pravo u brk al kolko vidim babe i žabe opet u trendu da, ok je neko ko pobedi, al neko ko prebroji 52% stanovništva za cc3-4 sata je bar lažov ako ne lopov. elem, toliko na ovu prozivku dece koja su se drznula da misle na svoju budućnost, ne bix više elaborirala replikom ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Nisam beogradjanin ( i nije da bas sEcem vene zbog toga ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ) ... ali , kad neko kaze ''Beograd je na nogama'',onda pomislis da protestuje bar onoliko ljudi koliko se okupi na Cecinom koncertu na Uscu .. Ostali dio tvog komentara je nekako supalj i patetican ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif) , da sam i ja izgubio volju za dalja elaboriranja
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Ines je napisao: Senka ne diraj Mojne-a ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) Stisni mi ruku između tvojih vrućih butkica. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Dobro večeeee.... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senkoslava pozdrav i tebi vidim Mojne se i dalje samo određenim curama javlja ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Mojne me ne ferma više... ![[images/smilies/memymonky.gif] [images/smilies/memymonky.gif]](./images/smilies/images/smilies/memymonky.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 158 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|