Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
de si Vladimire kućo stara eve me, jedva dođoh iz grada Beograd je na nogama
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: de si Vladimire kućo stara eve me, jedva dođoh iz grada Beograd je na nogama Hahaha ynam bio ja pred skupstinom kada se poceli skupljati, cekao ortaka, a ono milicije koliko hoces. nece na mene mislim se ja. Inace u kralja Milana radim ovih dana, jos se nadao sada ce ove Beogradjanke ko Kosovka devojka doneti vina, a ono cvrc.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e dočekaćeŠ Kosovku devojku na Slaviji ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) al zamalo volim ove samoorganizovane proteste pogotovu sa studentima ko perjanicom asocira me na mladost 90tix xmm doduše, nismo zaustavili rat al masovna iseljenja su bila rezultat ako ne rov... posle ovog nema dalje... dno je ispod guzice
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: e dočekaćeŠ Kosovku devojku na Slaviji ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) al zamalo volim ove samoorganizovane proteste pogotovu sa studentima ko perjanicom asocira me na mladost 90tix xmm doduše, nismo zaustavili rat al masovna iseljenja su bila rezultat ako ne rov... posle ovog nema dalje... dno je ispod guzice Ma vikao bih i ja sa njima malo zelja da me mine al me sramota da mator konj vice AV AV AV
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa da, matore je sramota zato ćemo i ostati u 9-tom krugu pakla zaNaVek ja se bogami drala ko magarac dobro je što ne moram da pričam čule bi se samo smetnje na vezi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: pa da, matore je sramota zato ćemo i ostati u 9-tom krugu pakla zaNaVek ja se bogami drala ko magarac dobro je što ne moram da pričam čule bi se samo smetnje na vezi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Ti si jos mlada
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ma kako da ne tek mi je 21 ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ma kako da ne tek mi je 21 ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Stvarno, ih balavice.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
čuŠ stvarno dodaj još duplo decenija i ete me s sve polivinil ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) msm 55 godina + 2 decenije ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vreme je za lepa noć ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|