Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ima Oliška divnu song for maj trenutaČni mood nemam usne imam crtu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Mojne je napisao: neno je napisao: Vuki pozzzzzzzzzzzzzzzzz šta je s,tobom?? ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Labava je u mozak ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) axoj Mojne oš sedneš ti na moj il vice versa ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neno je napisao: A da nisi možda gladna u ove sitne sate?? mslm, pun stomak uvijek tu pomogne.. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) jesam gladna al ne pomaže to što ti misliš msm probala sam ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Ako će ti biti šta lakše, pustiću koju suzicu za tebe.. Da te nije omamilo ovo proljeće, cvijeće.. uspomene? ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nenO ... nije ostaj mi u lepom raspoloženju odok laganeZi u zemlju čudesa tebi a i ostalima prijatna noć ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Вучица je napisao: ima Oliška divnu song for maj trenutaČni mood nemam usne imam crtu Narko bossica, daj nam na ler.
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Dobro jutro znanima i neznanima ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
*Twilight* je napisao: Dobro jutro znanima i neznanima ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) TW,drago mi je da si nam malo navratila...i okačila svoje divne fotkice... I žao mi što te ne sretoh jutros ovde... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|