Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
WESTSIDER je napisao: Suvise mi pedersko ponasanje na spotu pitajte i Mojne i on bi ga dodirno slucajno i meni deluje malo pderasto,al nece tebe zaskociti otpozadi neko voli njegove pesme sta je tu lose ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
SHE je napisao: WESTSIDER je napisao: Suvise mi pedersko ponasanje na spotu pitajte i Mojne i on bi ga dodirno slucajno i meni deluje malo pderasto,al nece tebe zaskociti otpozadi neko voli njegove pesme sta je tu lose ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Moze on peva i sa modricama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
gde ste boemi i hedonisti i snobovi Biljcice namirene, evo me opet sam seo da izmucim tastaturu 
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
casual je napisao: gde ste boemi i hedonisti i snobovi Biljcice namirene, evo me opet sam seo da izmucim tastaturu  De neku biljku da srolamo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHE je napisao: aha evo ga cas Evo me 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Znala sam ja da će on opet doći...obećao je... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
casual
|
|

*

|
Westy nemam te lake droge, to su limunade, te travuljine su za klince, prerastao si to valjda 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
WESTSIDER je napisao: casual je napisao: gde ste boemi i hedonisti i snobovi Biljcice namirene, evo me opet sam seo da izmucim tastaturu  De neku biljku da srolamo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Znala sam ja da će on opet doći...obećao je... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ,maca mala,sad ce da prede ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|