Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
neno je napisao: Nisam namrgodjen, ljut i neraspoložen, iako me boli grlo, glava.. naprotiv, lijepo mi je ovdje sa vama.. a sad kako hoćeš. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Znaš šta....nedobog da ti je ovaj virus kao kod mene... Kažu da drži i mjesec pa i duže... ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Manojlo,dobro veče... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
lepo rekoh srodne duse me ne zanimaju samo kandidati za muza a ni prijatelji mi ne trebaju ovde sam pre svega zbog toga
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mane macane,vece kako si sta ima novo ona tema skocimis se oladila os ti to zalevati malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Vuki, šaputao sam, dok nije SHE došla. Senka, ne brini.. znam gdje sam to nabacio. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: mane macane,vece kako si sta ima novo ona tema skocimis se oladila os ti to zalevati malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naravno , ali poslije Mitrovdana ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: mane macane,vece kako si sta ima novo ona tema skocimis se oladila os ti to zalevati malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako si ti ? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kako si Masne sta ima sta nema/ de se skitas posalji mi link da dodjem tamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ode Manojlo u hajduke... 
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: mane macane,vece kako si sta ima novo ona tema skocimis se oladila os ti to zalevati malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako si ti ? ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) evo trpim dok me senka ebava na rate ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|