|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pitt sto prepisujes od mene? O tome sam bas maloprije pisala na jednoj temi,a juce sam to procitala. Bila sam bas u soku. Maneken je bas mlad oko 22 god i lep je, a taj koga j eubio mu ljubavnik, ima oko 60+ godina ako sam dobro zapamtila. I zamisli nosio to oko ruke, i umislio da mu to neka amajlija pogotovo kad dodirne druge ljude sa tim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Grešnice,netko piše,a ja mislim ti si,otišla si sarmu probala nisi!!!Hahahaahha,kao u pjesmi...
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Evo mene 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pitt sto prepisujes od mene? O tome sam bas maloprije pisala na jednoj temi,a juce sam to procitala. Bila sam bas u soku. Maneken je bas mlad oko 22 god i lep je, a taj koga j eubio mu ljubavnik, ima oko 60+ godina ako sam dobro zapamtila. I zamisli nosio to oko ruke, i umislio da mu to neka amajlija pogotovo kad dodirne druge ljude sa tim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Od tebe,pa to sam procitao maloprije na portalu,ako si i ti pisala onda pratis,vidis znas sta je aktualno,vidi ti nje,oprosti nisam prepisao cista slucajnost,hahaahhaah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: Evo mene  E Pogrešnice sta ima kod tebe je li hladno,ovdje je bogme dobro zastudilo!!!
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Veoma hladno ovde u planini.Ali ja sam ukljucila grejanje.Barem da me to greje, kada nema nesto bolje 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ovo mi je isto dobro.Gradonacelnik Jagodine je u znak protesta protiv gay parade u Beogradu vjencao(!)par žirafa,muzjaka i zenku!?E sad se ja pitam da li bi,recimo,da je vjencao žirafu i lava to bio homo brak,i da li bi lav pojeo zirafu tokom prve bracne noci,hahahaha,a nesmijem ni pomisliti kako bi funkcionirao sex,da su vjencani žirafa i zec!?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: Veoma hladno ovde u planini.Ali ja sam ukljucila grejanje.Barem da me to greje, kada nema nesto bolje  Ima ljubav,bolan,pogrešnice,ona grije najbolje,i sto nije nevažno,besplatno,hahahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahahha pobjeze Crna Mamba prija moja,cim cu za lava,hahahahaha
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ima ljubav,bolan,pogrešnice,ona grije najbolje,i sto nije nevažno,besplatno,hahahaha Ziv i zdrav bio, kazi gde ima, krecem odmah ![[girl_witch.gif] [girl_witch.gif]](./images/smilies/girl_witch.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|