Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Tebi i Mojnetu...kao da se takmičite ko će biti gori...Westy je večeras još najbolji...
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Tebi i Mojnetu...kao da se takmičite ko će biti gori...Westy je večeras još najbolji... bem ti sunce sta te drma? klimaks,il sljivovica ljuta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: Tebi i Mojnetu...kao da se takmičite ko će biti gori...Westy je najbolji... To volim da procitam ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja ozbiljno razmisljam da vise ne dolazim
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jos pisem za dz jos da me pljuje ovde aj bre ima da se preselim na drugi forum,pa sve ispocetka preterala si Senka
|
|
|
|
|
maraja*
|
|

rang

Pridružio se: 07 Mar 2017, 22:25 Postovi: 3084
|
Mojne je napisao: maraja* je napisao: Sigurna sam da ću uživati Da. Gringo se raduje tebi. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ne nabacuj se
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i kao sto rekoh dok nije bilo forumasa valjala sam joj jos smo privatno pisale sad joj ne valjam kad su nagrnuli novi forumasi ko ove izbeglice sto su navalile
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
SHE je napisao: i kao sto rekoh dok nije bilo forumasa valjala sam joj jos smo privatno pisale sad joj ne valjam kad su nagrnuli novi forumasi ko ove izbeglice sto su navalile Pomiri se sudbinom!!! Forumase ode i dolaze, samo ja ostajem u nenjim srcima ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
De She ne pretjeruj...hahaaa Ujutru ustaneš na lijevu i obrišeš me iz kontakata...i onda ja kriva... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma ne možete se vi nigdje preseliti... Eto,Mojne je Urko na Krsti...pa ne može tamo ovako pisati...mora biti miran i poslušan...samo ste ovde raspojasani...
|
|
|