Autoru |
Poruka |
Modesty
|
|

Pridružio se: 25 Jul 2014, 00:01 Postovi: 51
|
Senka je napisao: Pa što ti nisi učestvovala kad si takav stručnjak...i još maštovita... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Senka ne provociraj
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Pa što ti nisi učestvovala kad si takav stručnjak...i još maštovita... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) *u*icu ce sad pojesti sto ne moze da napise da mi je post spam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
 ali neko treba i raditi.. Laku vam noć .. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
maraja ti si mnogo ozbiljna osoba
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne mogu pisati sa tobom ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
SHE je napisao: ne mogu pisati sa tobom ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Osuj je, dajte malo pozivo napravio sam kokice ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ne mogu ja sam neozbiljna i ne mogu nemojte me siliti
|
|
|
|
|
maraja*
|
|

rang

Pridružio se: 07 Mar 2017, 22:25 Postovi: 3084
|
SHE je napisao: maraja ti si mnogo ozbiljna osoba Nije valjda, nego reci mi šta sam uradila i odjednom sam bila izlogovana pa sam morala ponovo da se ulogujem I kad pogledaš od kada si ti forumaš moraš imati razumevanja za novajlije.. ne snalaze se svi kao ti
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
maraja* je napisao: SHE je napisao: maraja ti si mnogo ozbiljna osoba Nije valjda, nego reci mi šta sam uradila i odjednom sam bila izlogovana pa sam morala ponovo da se ulogujem I kad pogledaš od kada si ti forumaš moraš imati razumevanja za novajlije.. ne snalaze se svi kao ti hmm....sigurno si otisla na link koji je Senka nalepila za westija
|
|
|
|
|
|