Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
neno je napisao: Uh, danas ova kiša kvari raspoloženja.. srećom, ne svima. Eheeeej.. ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Neno,pozdrav... Ti si mi danas svijetla tačka... To dvoje ne znaju ni pristojno pozdraviti nove članove... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Ako ne znate biti pristojni na temi gdje trebate pozdraviti nove članove,onda nećete tu ni pisati...stvarno nema smisla to šta radite... Што ниси казнила само промају Него и мене успут
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mislim da je vreme da arhiviraš tu temu,postaje perverzna
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
neno je napisao: Ja mislim Senkić da si ti za to kriva... mslm, baš si ih razmazila. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Znam ja da jesam...ali šta da radim...takva sam kakva sam... A volim ja sve svoje forumaše...a njih dvoje naročito,sa mnom su i u dobru i u zlu... 
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Ako ne znate biti pristojni na temi gdje trebate pozdraviti nove članove,onda nećete tu ni pisati...stvarno nema smisla to šta radite... Што ниси казнила само промају Него и мене успут Ne kažnjava te Tako se ona mazi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: neno je napisao: Ja mislim Senkić da si ti za to kriva... mslm, baš si ih razmazila. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Znam ja da jesam...ali šta da radim...takva sam kakva sam... A volim ja sve svoje forumaše...a njih dvoje naročito,sa mnom su i u dobru i u zlu...  Opet nas ebe Užas
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne je napisao: Серем ти се на форум Nemoj da si takav...a vidiš kako ja s tobom lijepo... Još hoću da smislim jedan novi čin samo za tebe... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Senka je napisao: Mojne je napisao: Серем ти се на форум Nemoj da si takav...a vidiš kako ja s tobom lijepo... Još hoću da smislim jedan novi čin samo za tebe... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) Senkić.. on na drugom forumu ne smije ni jednu ružnu riječ napisati, vidjeo sam.. ne znam, ali.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Ja mislim da ti ovdje zloupotrebljavaš gostoprimstvo. Zašto nešto slično ne napišeš ako smiješ na drugom forumu? Ulični I prosački riječnik je daleko od mene.. Imam posebno mišljenje o takvima a mislim da ne griješim.. mislim da si kod kuće manji od makova zrna pa ovdje istresaš svoje frustracije..
Senka, oprosti.. meni ovakvo ponašanje nije ok.. napisao sam, pa izbriši.. nema ljutnje.
|
|
|
|
|
|