Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: SHE je napisao: naci cu izlaz nekako Па полупај му прозоре ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) idiote kako da polupam prozore nekom koga ne znam ni ko je ni de je a i ovce su za sisanje mada mi je zao sto sam se bas potrudila ,a ono za dz
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: a moze i nesto dobro ne samo lose da se desi auuuuuu To je pravi rezon Jbgaa da nesto i dobijes ,evot bar ovaj nacrtani cvjetic . ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) hahaha mane nisam depresivna samo se osecam porazeno Да. Нема горег осећаја. Али време лечи све. Дај да ти видим гаћице.
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Dakle , SHE..desava se.. Snadjemo se uvjek u slicnim situacijama .
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Manojlo je napisao: Mojne je napisao: Senka je napisao: ako ti ne oraspoložiš She...niko neće...  ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Sta je tebi smjesno ? Играј билијар. Нико те ништа није питао.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: naci cu izlaz nekako Па полупај му прозоре ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) idiote kako da polupam prozore nekom koga ne znam ni ko je ni de je a i ovce su za sisanje mada mi je zao sto sam se bas potrudila ,a ono za dz Ма ко те јебе.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: Dakle , SHE..desava se.. Snadjemo se uvjek u slicnim situacijama . ma to je znak hahaha htela sam sebi kupiti nesto,nije mi bilo neophodno,to bi bio hir i neka pametna sila mi je isterala novac da ne budem hirovita dakle mora da je znak ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: a moze i nesto dobro ne samo lose da se desi auuuuuu To je pravi rezon Jbgaa da nesto i dobijes ,evot bar ovaj nacrtani cvjetic . ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) hahaha mane nisam depresivna samo se osecam porazeno Да. Нема горег осећаја. Али време лечи све. Дај да ти видим гаћице. nek ti prosledi Senka
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Otkud meni tvoje gaćice... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Dakle , SHE..desava se.. Snadjemo se uvjek u slicnim situacijama . ma to je znak hahaha htela sam sebi kupiti nesto,nije mi bilo neophodno,to bi bio hir i neka pametna sila mi je isterala novac da ne budem hirovita dakle mora da je znak ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Eto...ovaj put , od hira nista... Drugi put ...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: Dakle , SHE..desava se.. Snadjemo se uvjek u slicnim situacijama . ma to je znak hahaha htela sam sebi kupiti nesto,nije mi bilo neophodno,to bi bio hir i neka pametna sila mi je isterala novac da ne budem hirovita dakle mora da je znak ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ја имам велики ¥урац.
|
|
|
|
|
|