Autoru |
Poruka |
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Te oplakaju sestre u bolnicu a keva te iskljucuje sa aparatima
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...ti se nenormalno puši a nećeš!!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: ...ti se nenormalno puši a nećeš!!! Ako su cigarete,nemoj ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cigarete cigarete dođe mi ovako nekada....kriza me ulovi ali odem na trening i zaboravim @onaj osjećaj kad ti se vec manje pusi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Kad nekom pokažeš,a ni fala ne zna da kaže,pa mu odbiješ na nešto
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: cigarete cigarete dođe mi ovako nekada....kriza me ulovi ali odem na trening i zaboravim @onaj osjećaj kad ti se vec manje pusi  Јбт од толико тренинга растурила би ми Гринга.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
si gladan a ne sme se jede u ovaj zao čas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Kad se nadjes u sred protest i urlices sa ruljom a neznas zasto urlices ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
WESTSIDER je napisao: Kad se nadjes u sred protest i urlices sa ruljom a neznas zasto urlices ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kao СРЕЋНА НОВА ГОДИНА у јуну. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Zoves druga u kafanu i to da ga castis, a on ti kaze postim. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|