Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Vladimire,pozdrav ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: ma zasto da reaguje zbog picopevca? zna Senka koliko te volim  i samo ako oce snove da mi srusi,neka vala nek brise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma шалила се тета Ђана. Само је дресирам. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Senka je napisao: Vladimire,pozdrav ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Modesty
|
|

Pridružio se: 25 Jul 2014, 00:01 Postovi: 51
|
Mojne je napisao: SHE je napisao: ma zasto da reaguje zbog picopevca? zna Senka koliko te volim  i samo ako oce snove da mi srusi,neka vala nek brise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma шалила се тета Ђана. Само је дресирам. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Mojne povedi racuna o izrazavanju!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Modesty je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: ma zasto da reaguje zbog picopevca? zna Senka koliko te volim  i samo ako oce snove da mi srusi,neka vala nek brise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma шалила се тета Ђана. Само је дресирам. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Mojne povedi racuna o izrazavanju!!! Шта лупа ова. Тури си пиштољ у гузицу. Где је ружна реч ?
|
|
|
|
|
Modesty
|
|

|
Mojne je napisao: Modesty je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: ma zasto da reaguje zbog picopevca? zna Senka koliko te volim  i samo ako oce snove da mi srusi,neka vala nek brise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma шалила се тета Ђана. Само је дресирам. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Mojne povedi racuna o izrazavanju!!! Шта лупа ова. Тури си пиштољ у гузицу. Где је ружна реч ? ne spamuj po temi imas temu za to!!!
|
|
|
|
|
Modesty
|
|

|
pitanja administraciji itd...
|