Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Westi,jel i ti ličiš na Tošeta 
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: De Molena ti mu sredi 'azil' u Bosni... Nisam ja,više,za takve rabote...  Bosna je sirok pojam ti znas de mene srce vuce Kasam bio u Rvatsku na odmor jedna mislila da sam Tose, al ne verujem da sam Tose samo ga hrvate mnogo vole izgleda zbog njega i nas isto. Jedna i nas jezik naucila zbog njega, smorila me sa tim pesmama nema koju nije znala, ja naravno ni jednu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
NeShvaćen
|
|

Pridružio se: 18 Jan 2017, 23:36 Postovi: 144
|
pljunuti rahmetli toše 
_________________ Da'l sam Šaman,i'l sam Šaban?!
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
NeShvaćen je napisao: pljunuti rahmetli toše  Sve dok ne licim na Saban Saulic je ok ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
NeShvaćen
|
|

Pridružio se: 18 Jan 2017, 23:36 Postovi: 144
|
hocu i ja u bosnu,odma
_________________ Da'l sam Šaman,i'l sam Šaban?!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Neshvaćeni...de pročitaj taj pp... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opet pepejisete nisi ti West dovoljna budala da aziliras u Bosnu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Molena je napisao: opet pepejisete nisi ti West dovoljna budala da aziliras u Bosnu  Ma ko je reko Bosna, ja sam reko RSK ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
WESTSIDER je napisao: Molena je napisao: opet pepejisete nisi ti West dovoljna budala da aziliras u Bosnu  Ma ko je reko Bosna, ja sam reko RSK ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) a dobro onda za njih si dobar 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Laku noc ljudi fine snove i sve sto ide uz to 
|
|
|
|
|
|