Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: aj ba nije me bilo 3 dana hahahha nema iznenađenje ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) za dobrodoslicu
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
fala vi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vid Vladimir što odleprša na kec ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: fala vi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Ima li sta novo.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: vid Vladimir što odleprša na kec ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma telefon
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladmire svašta nešto novo... ne znam kako bi ti dočarala koliko uživam u novitetima.. ma i sam znaš kako je kad je novo a pride i lepota života znam kako je to s telefoni Ša ima ba kod tebe?
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladmire svašta nešto novo... ne znam kako bi ti dočarala koliko uživam u novitetima.. ma i sam znaš kako je kad je novo a pride i lepota života znam kako je to s telefoni Ša ima ba kod tebe? U poslu, slabo i ovde imam vremena da dodjem. Eto svratim samo da minus ne bi dobio.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ko lupa minuse e pa tako je to u životu kada posao ne ostavljaš ispred vrata kuće ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ko lupa minuse e pa tako je to u životu kada posao ne ostavljaš ispred vrata kuće ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Ima ko vodi evidenciju, eto ti si zaredjala tri komada.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa moram malko heheh lepa noć Vladmire, do pisanija ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|