Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mojneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de si mucacos ceo dan te nema cuvaj se Megi siluje muskarce s foruma u mom snu a tebe i nju ne bih prezivela nikako!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: To su tvoje fantazije Od kojih bežiš u reali Pa mene stavljaš u snove Da ti ih bar ja tamo ostvarujem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ti neznas ni pertle da vezes,zato nosis patike na cicak cije snove ti da ostvaris begajjjjjj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She Ti imaš najbolje batake, taman volem supu od koke Tako da se ne brineš Muški me nw zanimaju Pogotovo ne ti tvoji matori ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: She Ti imaš najbolje batake, taman volem supu od koke Tako da se ne brineš Muški me nw zanimaju Pogotovo ne ti tvoji matori ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e nemoj da se vredjamo kakva koka,kakvi matorci sa batacima
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i koja si ti dijabola Megi nemas de da silujes forumase nego pravac kod she u radnju u strogom centru grada molim te!!!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ima li kineza u toj radnji Da me sanjaš sa njima Zanima me kakav bi to san bio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I samo da znaš da te senka može banova ti Zbog tako bezobraznih snova
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: I samo da znaš da te senka može banova ti Zbog tako bezobraznih snova mogla bi me banovati da si mene silovala al da si pokusala otresla bih te o plocice i udarila kasikom 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
idem do wc a ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Petica she za tvoju kreativnost
|
|
|
|
|
|