Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: e jbga sad ja treba u pasulj da gledam šta je pesnik teo da kaže il da platim prevodioca za KeŽino pisanije ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ma jok Vucice, kakav prevodilac... intuitivno reagujes, i onda nekada ne primetis salu, ironiju, ponekad i sarkazam. Al dobro, na forumu i treba biti spontan... Laku noc Vucice 
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: WESTSIDER je napisao: Senka je napisao: Molena,laka ti noć... Cas,biće to sve dobro...unosan je to posao...jeste da je svaki početak težak,ali to već i sam znaš...samo guraj naprijed... Kaki poso Senkic de meni neka biznis ideja mi sastavi ti znas moje imanje i na banci finansisko stanje ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Pa da...sve ja znam...sve si ti meni povjerio... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Sad mi nadji biznis ideja i prijateljicu znas moje probleme i muke ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Vuki,,,lijepi sni...i dobar san... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
WESTSIDER je napisao: Sad mi nadji biznis ideja i prijateljicu znas moje probleme i muke ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Za trebe pitaj Casa...tu je on stručnjak...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Boemi odoh, da vam pozelim laku noc, svima pozz a sanjalici naravno poljubac 
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Senka je napisao: WESTSIDER je napisao: Sad mi nadji biznis ideja i prijateljicu znas moje probleme i muke ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Za trebe pitaj Casa...tu je on stručnjak... tTi znas sta je mene privuklo i da je srce samo za Krajinom tuklo ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Laku noć Cas...lijepi snovi... Westi...znam da voliš moju Krajinu...znam...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Ako znas reaguj sredi mi azil Idem i ja laku noc Senkic ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Laku noć Westi...budi dobar... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
|
|
|
|