Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Ma nisam Molena citao, ne zezaj  nego sam poslednjih meseci nesto nestabilan, imao sam tezak period, jos uvek traje ali izboricu se, odavde nema nazad  Samo ti zavidim na cinjenici da si uravnotezena i sabrana. to ti one klinkice isprale mozak skroz (kad voleš na izvoltega) e ako kad te kriza srednji godina tresnula i više no što treba ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
odavno sam Vucice ja klinke prevazisao. Frigidne su, nema tu vatre. A kriza srednjih godina me drzi od srednje skole i ne pusta
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Samo tamjan za sve krize
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: odavno sam Vucice ja klinke prevazisao. Frigidne su, nema tu vatre. A kriza srednjih godina me drzi od srednje skole i ne pusta jbte tripujem se da misliš da sam Pop pa mi ispovest treba sam si pisao o klinkicama jOck ja ja volem klot i frKet ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
WESTSIDER je napisao: Samo tamjan za sve krize i protiv stresa ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Otkad to Mojne ne shvata šalu... Sad sam se zabrinula za njega... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: Ma nisam Molena citao, ne zezaj  nego sam poslednjih meseci nesto nestabilan, imao sam tezak period, jos uvek traje ali izboricu se, odavde nema nazad  Samo ti zavidim na cinjenici da si uravnotezena i sabrana. I takvim se i okruzujem.....energetske vampire i one sto su nestabilni i neuravnotezeni jos u poznim godinama (  hahah) izbjegavam!!! Ali cinjenica je da sve lakse okrecem leđa ljudima koji mi ne odgovaraju...ne mogu se peglati oko nebitnih stvari. Doduse trenutno mi je u zivotu sve poslozeno tako da je sve lakse. Ljudi laku noc vam svima zelim....opet sam počela da zijevam ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
kakve klinke, klin se klinkom izbija  nego gde je SHE, nema je a citam onu prepisku sa Tongijem fijuuu opasna bre SHE 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Naravno Molena, kad vidis da neko tone, nagazi ga jer ako mu pruzis ruku povuci ce te sa sobom. ja sam inace zbog posla nestabilan, zatvorio sam firmu, poceo drugi posao, velika ulaganja, mnogo posla ali i velika ocekivanja  I sad nema nazad, samo pravo i gazi...
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Samo Rulet bajo tamo je lova
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
|