Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena ne zevas jer si zevanje prenela meni. Inace, rano ustajanje i odlazak u krevet ranije, znaci dug zivot, stabilnost u glavi, dobra percepcija. Takodje, znaci i vise vremena za sex, jer kome je do sexa u gluvo doba pred prve petlove 
Poslednji put menjao casual dana 21 Feb 2017, 01:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne je napisao: Molena je napisao: ne zijevam vise ali cu se natjerati ima nas koji imamo ranih obaveza ujutro..ustajemo zorom ОндаК седни ми мало у крила да те пригњечим. hoces sprijeda ili straga Mojne ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Mojne je napisao: WESTSIDER подај ми неку травку. Може тамјан. Eo brate Mojne uzmi ga duni, 
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Jaooo...Westiii...pa šta to radiš jbt... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Senka je napisao: Westi,ja ću ti pokupim te slatkiše...flaše me ne zanimaju...Jel može...  Moze mene slatkise me ne zanimaju kad si ti tako slatka ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nista Senka, vezbaju za film 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Molena ne zevas jer si zevanje prenela meni. Inace, rano ustajanje i odlazak u krevet ranije, znaci dug zivot, stabilnost u glavi, dobra percepcija. Takodje znaci, vise vremena za sex, jer kome je do sexa u gluvo doba pred prve petlove  sve mi se cini da citas zenske portale i one savjete kako sta itd u pravu si za san i spavanje. ali sam se preforsirala na treningu vcrs i ne mogu jos zaspati treba mi spustanje nikako dizanje...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
WESTSIDER je napisao: Mojne je napisao: WESTSIDER подај ми неку травку. Може тамјан. Eo brate Mojne uzmi ga duni,  Хвала на труду.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Mojne je napisao: Вучица je napisao: A možda bi ja volela da sam ga isprepadala šta misliš o tome ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) To si uradila meni u 23.h. Izgleda da ti je to hobi Dok ne dobijeш по њокалици. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) tebi baš smešno to ti je rečenica nasilnička dobro ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jao Senka ne drami majke ti...kao mama kakva u pm i to iz 17 stoljeća grrrrrrrr
|
|
|
|
|
|