Autoru |
Poruka |
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: znači li to da sam ja loša ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zezas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: znači li to da sam ja loša ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zezas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) pitam reko si, "bolja kopija no loš original" ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: NeSvaćeni pališ ko motokultivator msm kad se pola ljudi razbežalo iz kafanu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) I posle ce mu biti krivo sto je neshvacen
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: znači li to da sam ja loša ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zezas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) pitam reko si, "bolja kopija no loš original" ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Dobra kopija dobrog original. Odo ja ruku pod ruku sa Neshvacenim.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nenO ne znam ja na ovu mjUz jbga ja sam ti čistokrvna juŽnoSrbijanka eve vako nešto
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: znači li to da sam ja loša ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zezas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) pitam reko si, "bolja kopija no loš original" ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Dobra kopija dobrog original. Odo ja ruku pod ruku sa Neshvacenim. lepi sni ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Pa to ti je skoro pa isto.. niš,onda će SHEeeeeeeeee.. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
Poslednji put menjao neno dana 19 Feb 2017, 23:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Вучица"] nenO ne znam ja na ovu mjUz jbga ja sam ti čistokrvna juŽnoSrbijanka eve vako nešto sad sam se razočarao.. ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) odoh I ja ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|