| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: megiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ozivela sam ti malo ne ljuti se covece ,al niko nece da pise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bas ti hvala, ja mislio mi dobri. u cemu je problem Vladimire? koji vi koji mi?! ceo forum zna da je Megi moja najbolja drugarica,sta oces,da te pitam? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma jbte pp Nisam bila nikad aktivan član toga Sve javno i transparentno Ma uzas film Ne znam jesi li gledala prvi deo Bioskop pun Veruj mi da u životu u bioskopu nisam videla onoliku gužvu Radnja filma usporena, udara je po *u*icu Ko svinju pred klanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ma jbte pp Nisam bila nikad aktivan član toga Sve javno i transparentno Ma uzas film Ne znam jesi li gledala prvi deo Bioskop pun Veruj mi da u životu u bioskopu nisam videla onoliku gužvu Radnja filma usporena, udara je po *u*icu Ko svinju pred klanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i nema bas ni jedna onako,bas ,bas,sexi scena?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Uuuu...ne ljuti se....a oplela gadno... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vučice kakvi su tvoju utisci? Ako si gledala....ja kao da sam dva sata buljila U prazan papir....bolje da su snimili film po jednom tekstu Ovde od vas forumasa što pišete Nego bre ono sranje. Puuu u
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja ga nisam gledala pravo da vam kazem lepse mi je kad sex upraznjavam,nego kad ga gledam 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma kakva sexi scena she Ma bas sam se iznervirala Žali Boze 350 dinara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Vučice kakvi su tvoju utisci? Ako si gledala....ja kao da sam dva sata buljila U prazan papir....bolje da su snimili film po jednom tekstu Ovde od vas forumasa što pišete Nego bre ono sranje. Puuu u nisam ga gledala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|