| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cao She....dobro malo bolesna kao sto sam vec napisala ali valjda cu sprijeciti krkam se vitaminima...i ovim nekim alternativama vidim ti si ok 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: Cao She....dobro malo bolesna kao sto sam vec napisala ali valjda cu sprijeciti krkam se vitaminima...i ovim nekim alternativama vidim ti si ok  e pa nisam,trebaju ti naocare ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jbte ala boji ova slova ko da je roĐeni moler ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
lOOla je napisao: Molena je napisao: a SXenka jel looli u opisu zadatka da šuti ili i ona moze nesto da kaze msm ako to ide sta kaze crvena knjiga?  loolooooooooooo javi se hoce Mojne nesto LIJEPO da ti kaze  Mojne oduvek isto piše, nema zamerki na njegova slova ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) tako je lOOla a sta ce biti tvoj zadatak ovdje hoces nas kaznjavati?..i kako ...ako mogu da biram ja bih ovako ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) hahah a kako ti znas kako je Mojne uvijek isti?..predstavi nam se djevojackim nickom molim te prije udaje ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Molena je napisao: Cao She....dobro malo bolesna kao sto sam vec napisala ali valjda cu sprijeciti krkam se vitaminima...i ovim nekim alternativama vidim ti si ok  e pa nisam,trebaju ti naocare ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) moguce....kao sto rekoh bolesna sam pa slabo rezonujem kako si ti, odnosno sta ti je?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
lOOla ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vidis kako ova crvena ko crvenkapa ustvari je krvolocni vuk jedva ceka da me ban kad god sam ovde ona molim te ukljuci crveno e sipakk neces me ban ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vladimir je napisao: lOOla ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif) jel ti to TO čačkanje!??...ulizice jedna e bas bih voljela da je lOOla muško he he
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Molena je napisao: lOOla je napisao: Molena je napisao: a SXenka jel looli u opisu zadatka da šuti ili i ona moze nesto da kaze msm ako to ide sta kaze crvena knjiga?  loolooooooooooo javi se hoce Mojne nesto LIJEPO da ti kaze  Mojne oduvek isto piše, nema zamerki na njegova slova ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) tako je lOOla a sta ce biti tvoj zadatak ovdje hoces nas kaznjavati?..i kako ...ako mogu da biram ja bih ovako ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) hahah a kako ti znas kako je Mojne uvijek isti?..predstavi nam se djevojackim nickom molim te prije udaje ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Tu sam da ladim po potrebi a i da banujem, sve to, "ni po babu ni po stričevima" ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Vladimir je napisao: lOOla ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif) fala Vladimire ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|