| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
namčor babe su mi najdraže Vlado i ja sam za čačkanje...uvijek 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Mojne nije bezobrazan isti je oduvek! a drugi su beZkičmenjaci da ne kažem ljigavci ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Senka je napisao: lOOla bila i ranije...ali je imala drugi nick...  Imala, ha znaci zensko je osetio ja da tu treba cackati.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
more, samo me na greX mamiš MolenČe ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidim vi se vec čačkate ili ti mezite kako lijepo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a SXenka jel looli u opisu zadatka da šuti ili i ona moze nesto da kaze msm ako to ide sta kaze crvena knjiga?  loolooooooooooo javi se hoce Mojne nesto LIJEPO da ti kaze 
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Molena je napisao: namčor babe su mi najdraže Vlado i ja sam za čačkanje...uvijek  Zamisli samo namcor pa baba pa strastvena, Pun pogodak ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
razmišljam od kako nema Kurajbera zvanog Karudijan od kako mu reknuh da sam slabašna na lale ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Molena je napisao: a SXenka jel looli u opisu zadatka da šuti ili i ona moze nesto da kaze msm ako to ide sta kaze crvena knjiga?  loolooooooooooo javi se hoce Mojne nesto LIJEPO da ti kaze  Mojne oduvek isto piše, nema zamerki na njegova slova ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|