| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: To je Mojnetov uticaj,čini mi se...zato vileni...  naljutices me ti,naljutices me tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ovako: de god se okrenem , Mojne juri Senkine postove na citiraj,kako god okrenes malo,malo Senka pomene Mojneta  pa dobro bre ljudi jel sad svi treba da mislimo kako su mojne i she u nekoj semi i klimamo glavom?! ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Boemke moje drage, idem da spavam, zelim vam laku noc  laku noc Cas i lepo sanjaj...lane moje , ovih danaaaaaaaaaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Čuti tamo She...Mojne me 'proganja' jer hoće da bude admin... ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Čuti tamo She...Mojne me 'proganja' jer hoće da bude admin... ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) ne mogu da cutim,jer znam da Mojnetu biti admin je vazno ko lanjski sneg to mu je razlog da ti skrene paznju i tvoje misli preusmeri na sebe  a poznajuci tvoju toplu i finu dusu,sve su sanse da si jos malo pa legla na rudu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: [nevjerica.gif] ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma mozes ti mahati tim prstom koliko oces ako bi napravili anketu na forumu,kladim se da bi 99 posto forumasa imali isto misljenje ko ja nesto se desava u vazduhu,a nema veze sa stolicom admina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne volim takve zajebancije...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ne volim takve zajebancije... a ja treba da volim ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne...ne trebaš... Samo mi nađi gdje sam ja Mojnetu napisala dušo ili maco...ili nešto slično...a ti jesi...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ne...ne trebaš... Samo mi nađi gdje sam ja Mojnetu napisala dušo ili maco...ili nešto slično...a ti jesi... verujem da nisi. jel sad treba da objasnjavam sta znaci maco ili duso? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|