| Autoru |
Poruka |
|
neno
|
|

rang

Pridružio se: 10 Feb 2017, 19:00 Postovi: 771
|
Pa sad.. o čemu ti to? samo kažem da ne žurim ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif) P.S. a što će ti to veliko O na mom kraju?? ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
Poslednji put menjao neno dana 10 Feb 2017, 22:45, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma ja to tako mrmljam sebi u bradu dok štrikam
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
[quote="neno"]Eheej, polako.. ne radim ništa na brzaka.. sada razgledaam, to mi je zanimljivije od avatara.[/quotније по правилнику или уставу.
|
|
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Znaš štrikati.. Pa ti si san svakog muškarca ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Mojne.. kakve su kazne ako se krši ustav ili pravilnik? Pssst.. prolazi li mito ovdje..?? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
znam i da eklam a tek što vezem sitan bod nenO snevaju i snevali su... dosta sad je vreme da se sprdamo na tu temu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
neno je napisao: Mojne.. kakve su kazne ako se krši ustav ili pravilnik? Pssst.. prolazi li mito ovdje..?? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) мени није битно. ја то због мог искуства. тури си лобању крваву.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Neno je iz moje dežele...i ima zaštitu... Mojne,je l' ti to vodaš računa da novi forumaši ne prekrše pravilnik... 
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Senka je napisao: Neno je iz moje dežele...i ima zaštitu... Mojne,je l' ti to vodaš računa da novi forumaši ne prekrše pravilnik...  јок. лупам глупости. ионако сам луд кад сам ође.
Poslednji put menjao Mojne dana 10 Feb 2017, 22:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
neno
|
|

rang

|
Pa, iskreno mislim da mi zaštita neće biti potrebna.. mslm, pazim ja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|