Autoru |
Poruka |
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
promaja je napisao: [images/smilies/eek1.gif] Otkud ti sad pa taj zakljucak ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif) ниси срећан. ја мало хвалим. више √ебем. радуј се.
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

|
ниси срећан. ја мало хвалим. више √ебем. радуј се. Hm,za cega bi trebao da budem srecan ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif) mene nemoras ni hvaliti ,*ebati neces sigurno a radovacu se kad ja to budem hteo ,ne moras mi ti davati prilike za to. Ovde sam dosao da se zezam a ne da nekog zezam,tako ne zelim ni mene niko da podjebava...ako ima nesto ,otvoreno i to je to ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ CLICK Visit my Radio Website
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
promaja je napisao: ниси срећан. ја мало хвалим. више √ебем. радуј се. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

|
|
|
|
|
Nitro
|
|

Pridružio se: 10 Feb 2017, 13:52 Postovi: 68
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
|
|
|
|
Nitro
|
|

|
Hvala Senka ! ovo je nov forum ? povremeno skoknem na yu portal i videh ga tamo registracija je vrlo brza, svaka čast !
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Pa i nije toliko nov...ali sam se ja kasno sjetila da ga stavim na yuportal...tamo smo novi...  Nadam se da će ti se dopasti kod nas i da ćeš se dugo družiti sa nama. Sa 3 posta imaćeš pravo na pp...i slobodno me pitaj ako ti bude bila potrebna bilo kakva pomoć u veti foruma... 
|
|
Nitro
|
|

|
aa da, sad vidim da su datumi stariji malko sam se danas pošemerio pa slabo kopčam dobro je, prve korake sam nekako savladao, za ostale ako bude problema, malo ću da ti dosađujem ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|