Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskrena 100% , jer sam savrsenstvo svijeta,jednostavno bez mane zato ne treba ni da lazem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Krajnje iskrena jer oni koji lazu o sebi kad` tad iza nekog slovceta procuri ISTINA.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
...mene su više puta prevarili preko tih pp-ova, to kad vjerujem svima... ...jbg, svjesno odabirem da vjerujem... moj osobni izbor i moja osobna greška ako se dogodi... a baš me i briga
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da..i ja sam nasjela na te pp-ove...jbg, naivno zensko sta da se radi.
A i vise puta sam otvoreno i iskreno rekla da padam na pricu, mozes me kupiti dobrom pricom...neki su to znali dobro iskoristiti... Ali ne zalim....tako je kako je...i dalje iskreno pa kud puklo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Iskrena uvek.. Ne lazem, ne preuvelicavam sebe..ne izmisljam savrseni zivot sa savrsenim autom i savrsenim muzom..da..i savrsenim sexom..  A kome cu koliko reci o sebi..to je vec drugo..po "zasluzi"..proceni.. U svakom slucaju ono sto kazem..istina je
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Da,ponovim,kazem istinu... Koga bih lagala,sebe samu? Glupost,niko nije savrsen... Ja imam sasvim pristojan zivot i puno slobodnog vremena,a "trosim" ga kako zelim... I da slazem za kilograme,pisem da imam 125,a smrala sam ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif) imam 122...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Dovoljno..ono sto kazem je istina, ono sto ne zelim da kazem i ne govorim.
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
One stvari koje pisem o sebi su uvek iskrene i tacne,isto tako mogu reci da sam uvek odrzao dato obecanje i uvek stao iza napisane recenice.
|
|
|
|
|
|