| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
TW,dušo,pa gdje si? Ima li Zoće?Jesi li ga pozdravila? Reci mu da mi nedostaje... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
*Twilight* je napisao: primetila si da je ovo neki rekla kazala, svaka ti cast! pa sad svasta se tu reklo i kazalo a boga mi ne znam kolko imas vremena,al kad stignes iscitaj i za tebe se svasta pisalo ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ne mogu verovati da je ovo tw alo tw ostavi mi br. tel na p.p. u ako neces moj je onaj stari,ako ga nisi izbrisala pa javi se
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
samo nek se pise, sta god to bilo pricala sam o drugima i red je da drugi pricaju o meni  Kako si mi ti Blesava? *ebes li sta?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senkice dosla nam je twuilica,sva sreca nisu decki tu svakog bi nam skinula 
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Isti mi je broj, valjda ipak cu ti poslati porukicu. Bola sam juce u prolazu, gde radis, ali nisam znala da li si tu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: samo nek se pise, sta god to bilo pricala sam o drugima i red je da drugi pricaju o meni  Kako si mi ti Blesava? *ebes li sta? jok da te ne pitam ti se ne zaustavljas ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ja sam peder, muske ne diram hahahahaha ti si mi sad najsladji kolacic 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: Isti mi je broj, valjda ipak cu ti poslati porukicu. Bola sam juce u prolazu, gde radis, ali nisam znala da li si tu nisam vise u onoj radnji gde mi je Cane svraco sad sam u sledecem prolazu,manja radnja ako oces da me prckas ,nemoj mi dolazis na poso imam kamere ,a gazda voli da gleda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Vidi, mislim da imam problem. Niko mi se ne svidja vec dugo vremena a i decko koga sam imala ostavio me posle milion godina. Sad sam ti sama i raspustena. Ako si zainteresovana javi se na broj koji sam ti ostavila u porukama 
|
|
|
|
|
|
|
|