Autoru |
Poruka |
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Da su kurve zene, Senka izvini ljubavi
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
WESTSIDER je napisao: Da su kurve zene, Senka izvini ljubavi што њу прозва ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da sam veliki veliki fan elektronske muzike
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dobro je sto otvaram skolu finog ponasanja  vec vidim Molenin i wuciccin p.p. za upis u prvu sezonu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo javno sve...nista pp i iza kulisa evo ja se odmah prijavljujem jedva cekam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: samo javno sve...nista pp i iza kulisa evo ja se odmah prijavljujem jedva cekam Molena je ljubomorna na moje sveze ideje ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ne znam sta ti je to ljubomora ideja mi se sviđa i jedva čekam ako si krenula i imas ideju pokreni je i zavrsi ne lupetaj bzvz 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ja ne znam sta ti je to ljubomora ideja mi se sviđa i jedva čekam ako si krenula i imas ideju pokreni je i zavrsi ne lupetaj bzvz  o boze moj,ja sebe bacila na ogovaranja da se nasmeju malo forumasi ,a ona mislila da sam ozbiljna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vidim forsiras na svakoj temi tu skolu pa ja mislila da stvarno otvaras... jer ti si bas primjer finog ponasanja i manira, pa nisam vidjela nista smijesno i cudno bas sam se obradovala...jbg, sorkaĆ.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: pa vidim forsiras na svakoj temi tu skolu pa ja mislila da stvarno otvaras... jer ti si bas primjer finog ponasanja i manira, pa nisam vidjela nista smijesno i cudno bas sam se obradovala...jbg, sorkaĆ. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|