Autoru |
Poruka |
damasastilom
|
|

Pridružio se: 03 Feb 2014, 13:58 Postovi: 2
|
Najviše pažnje dajem svojoj kosi,duga je i gusta pa uvek gledam da koristim dobar kvalitetan šampon i regenerator.Za sada su mi najbolji od Garniera ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ovde odavno niko nije pisao... Zalijepila sam temu da bude uočljivija... Da vas čujem cure... Šta imate na sebi...i od odjeće...i od šminke... 
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
na sebi trenutno imam carape,levu i desnu cena 100 din. pamucni donji ves arilje,kupljeno odavno,ne znam kolko kosta jedna majica iz hm a,ona akcija kupis 2 za 990 din jedna trenerka,komplet ontisuka tiger,e boga mi kostala me boga oca ima od tad 5,6 god.donji deo je bio mesavina sive i kajsije,a gornji deo je bio bez sa ranflama na rukavima u boji donjeg dela.masina je oprala tako da vise nema ni bez ni kajsije sva je siva. od sminke nemam nista,samo kremu za pete ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Kako...tj. čime njeguješ pete...koju kremu koristiš za pete?
|
|
SHE
|
|

rang

|
prave je u apoteci ,najvaznije je da ima 10 posto uree,sad dal sam bacila 200 din il jok pisacemo? ubi me stajanje na nogicama,sta reci da li ti koristis nesto za pete?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Da...ja imam kompletnu kolekciju za pete iz avona...na bazi limuna...ima tu svega...od kupkica za pete...preko pilinga...krema...losiona...volim kad su mi pete sređene...noge uopšte... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
e svaka ti cast Senka,pa ti nisi zena ti si zmaj i sve stizes
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Blago se vama sa vašim petama Mora da su vašim muškarcima fetiš pete Kad ih toliko glancate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa moraju se pete sređivati...ništa gore nema od ispucalih i ružnih peta... 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Blago se vama sa vašim petama Mora da su vašim muškarcima fetiš pete Kad ih toliko glancate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vala bas Megi... ja pete ljeti njegujem, jer su vise izlozene vanjskom faktoru i prljavstini i otvorena je obuca zimi ih dobro perem i namazem kaao i cijelo tijelo poslije tusiranja nista specijalno a i ljeti ih ja ne njegujem....odem na pedikuru i pustim da mi neko drugi to sredi ali zato sredstva za njegu tijela i šminka...auuuuuuu danima bih mogla pisati...to je ovisnost kao i gleovi i kupke za tusiranje bas ovisnost
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|