| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Karudijan je napisao: Вучица je napisao: Kurajber lepo spavaj ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) А шо Курајбер? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) To ona od dragosti
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Karudijan je napisao: Вучица je napisao: Kurajber lepo spavaj ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) А шо Курајбер? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) To ona od dragosti ne, no iz neznanja ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
...а можда сам негде и са ником Курајбер Лаку ноћ ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Karudijan je napisao: ...а можда сам негде и са ником Курајбер Лаку ноћ ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif) ete ga sad Karudijan upamtiću ti nik jedan dan, svečano obećavam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Vuki ne pricas sa Megi bas nesto o NS.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: hej Megi da ti kazem dok nisam zaboravila hahah nasmijala si me na vrucoj stolici odlicna si bila  Šta reći Vraćam se u fazon She me gura  Njeno ludilo
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MegZ nije iz NSa a i svi ođe znaju za tu moju ljubov mada, čeznem za Sremskim karlovcima i tamo sam prečesto ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja sam sa sela NS vidim samo na razglednicu  Vučice pa preseli se u Ns 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e neka si ti devojka sa sela MEgZ ne bih živela u NS al u Sr. Karlovce da a Srećica je ljuta i neće da dolazi na forum a sad na koga i što nisam obaveštena.... možda ona njena prenosna psihologija ko će ga znati
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She ljuta Prosto mi to deluje nemoguce. ..kao dobiti 7 na loto Možda je samo u pms-u:D
|
|
|
|
|
|
|
|