| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Plavom, jesi bila pionirka, mislim po godinama. poslednja generacija piJonira ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif) Pa ti se onda secas i pionirske zakletve. Danas, kada postajem pionir,dajem časnu piJonirsku rieč; da ću marljivo učiti i raditi, poštovati roditelje i starije, i biti veran i iskren drug, koji drži datu riječ. ![[images/smilies/dodzidodzi.gif] [images/smilies/dodzidodzi.gif]](./images/smilies/images/smilies/dodzidodzi.gif) Svaka cast, ali ako si izguglala onda si prevarant jedan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Заебано ми враћати стране кад сам на мобилном. Не могу прецизно да убодем. Мислим на онај бриј страна да убодем.
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molenče ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) de si ružo ovde je u plusu već cela dva dana a tek nas za vikend čeka lepih 15C ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ma od kako je u plusu duša mi procvjetala...oči mi nasmijane sve mi lijepo ne mogu više zimu i minuse..nisam svoja ja sam južnjkak znaš haha vala... toliko je nekako bilo tamno sivo...pix da su mi i oči a i duša postali sivi a najnormalnije sam se prehladila ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) sad kad treba da propupim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pozdrav i tebi Karudijan ne znamo se , ja sam Molena i drago mi je pozdravila sam i kad sam usla u kafanu  Vuki, sliku bih mogla čak postaviti u u atribute..čim dođem do nje  na slici namrgođena i ljuta..u fazonu 'sto ja sada imam da sjedim ovdje ovako glupo obučena i to u prvom redu' hahah bas cu da je nađem 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Karudijan je napisao: Заебано ми враћати стране кад сам на мобилном. Не могу прецизно да убодем. Мислим на онај бриј страна да убодем.
Eve ponavljam nepelcovani Novosađanin i nemo da pišeš o NSu kako si piso... meni tamo bre extra, diFno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Svaka cast, ali ako si izguglala onda si prevarant jedan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa sve jedno je i da kažem jesam i da kažem nisam znači, istinnu znam samo ja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: Вучица je napisao: Molenče ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) de si ružo ovde je u plusu već cela dva dana a tek nas za vikend čeka lepih 15C ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Ma od kako je u plusu duša mi procvjetala...oči mi nasmijane sve mi lijepo ne mogu više zimu i minuse..nisam svoja ja sam južnjkak znaš haha vala... toliko je nekako bilo tamno sivo...pix da su mi i oči a i duša postali sivi a najnormalnije sam se prehladila ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) sad kad treba da propupim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ebem ti da nisi visibaba kada sada treba da pupis ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Било много лепше у давно време. И сад је лепо,али мало ми личи на чикаго двадесетих година прошлог века
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
čuj visibaba
fikus fikus
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki, sliku bih mogla čak postaviti u u atribute..čim dođem do nje  na slici namrgođena i ljuta..u fazonu 'sto ja sada imam da sjedim ovdje ovako glupo obučena i to u prvom redu' hahah bas cu da je nađem  ajde ljubim te ... ja msm da sam moju već turila na temu "kad smo bili mali" isto namrgođena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|