| Autoru |
Poruka |
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Mислим да ћу врло брзо у хоризонталз у кревет.
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Znači,stigai si kući...pa čak i razgaćiti se...  Pa šta drugo slijedi nego krevet... 
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Karudijan je napisao: Mислим да ћу врло брзо у хоризонталз у кревет. Ih takav momak pa u krevet.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobro veče. eve stiže mjuZ
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Znači,stigai si kući...pa čak i razgaćiti se...  Pa šta drugo slijedi nego krevet...  Vid nje cim cula "razgacio" odmah spominje krevet.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ko je već u kreFetac pix penZosa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ko je već u kreFetac pix penZosa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kazem ja. Vuki kako ti.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ko je već u kreFetac pix penZosa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kazem ja. Vuki kako ti. eve ja pionirski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Karudijan je napisao: Па да. Ту сам рођен и одрастао. nepelcovan?! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ko je već u kreFetac pix penZosa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kazem ja. Vuki kako ti. eve ja pionirski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sa sve crvenom maramom
|
|
|
|
|
|
|
|