| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Sve se vrti oko belog medveda.Devojka dolazi u hotel da sazna ko joj je otac posto ju je maka napustila i otisla u ameriku.e sada ko je stvarno otac a ko majka prava saznace se. likovi osoblja hotela sef restorana recepcionar dvojica dokonih seljaka, sobarica i razni gosti, lokalna tracara sto snabdeva lokal kolacima lokalna udavaca, gazda drugog hotela koji salje spijunke i td, mrzi me da pisem hahaha
Ovo je super, moje izvinjenje Vladimire što ti neReknuh da se radnja dešava unutar Xotela***** a da su jedini akteri, kako glavni tako i sporedni sadašnji i bivši forumaši Al pije vodu ovo gore smuljaćemo neki kikirikiČips ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) razumeo sam da se sva radnja odigrava u hotelu i da su sve forumasi
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: razumeo sam da se sva radnja odigrava u hotelu i da su sve forumasi misleX da glasamo ko da nam bude glavni MACACN ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jbga treba biti KAPACITET za taku ulogu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: razumeo sam da se sva radnja odigrava u hotelu i da su sve forumasi misleX da glasamo ko da nam bude glavni MACACN ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Zar nije Cas, recimo Mojne bi mogao biti mali od lifta koji je odrastao u hotelu , neko ga bio ostavio u korpi ispred vrata, i glavno mu da razvlaci gringa u liftu cinm nikog nema.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ma joCk Senkoslava pa deder, kako da piskaramo koješta od maštu kad se ni na forum ne more pisati ka čojk no ka .... (tamo di su .... nek čitač sam dopiše ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) jedino da pronjišemo kukovima kroz kafanČe od pet zvezdica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ja se slazem, sa ovim njihanjem Nekada je bila tema PRIČE IZ KAFANE na žalost, pošto sam tada bila plavuša, sve sam obrisala i sad nemam a bile su to ixxxxxxxxxaj priče ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: ma joCk Senkoslava pa deder, kako da piskaramo koješta od maštu kad se ni na forum ne more pisati ka čojk no ka .... (tamo di su .... nek čitač sam dopiše ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) jedino da pronjišemo kukovima kroz kafanČe od pet zvezdica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ja se slazem, sa ovim njihanjem Nekada je bila tema PRIČE IZ KAFANE na žalost, pošto sam tada bila plavuša, sve sam obrisala i sad nemam a bile su to ixxxxxxxxxaj priče ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa sta si cekala sa farbanjem ccc
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Znaš šta...ne podsjećaj me na priče iz kafane...još sam ljuta zbog toga... ![[images/smilies/02100000.gif] [images/smilies/02100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/02100000.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: razumeo sam da se sva radnja odigrava u hotelu i da su sve forumasi misleX da glasamo ko da nam bude glavni MACACN ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Zar nije Cas, recimo Mojne bi mogao biti mali od lifta koji je odrastao u hotelu , neko ga bio ostavio u korpi ispred vrata, i glavno mu da razvlaci gringa u liftu cinm nikog nema. ko je njega izabrao međ volke muške???! Mojne da igra lik ko što su Fantom iz opere tj Lepotica i Zver ili Zvonar Bogordičine crkve... može, glavni seoski đilkoš, baja a i zavodinik - šmekerica nadam se da se Mojne neće naljutiti ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Znaš šta...ne podsjećaj me na priče iz kafane...još sam ljuta zbog toga... ![[images/smilies/02100000.gif] [images/smilies/02100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/02100000.gif) a tek ja ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Recimo Pit je stalni gost koji trazi zenu njegovih umnih sposobnosti da joj pokloni svoju nevinost ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|