| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
I ja se pitam... ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
a od inspirejŠna nema ni magle ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: a od inspirejŠna nema ni magle ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Hoces temu
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: a od inspirejŠna nema ni magle ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Hoces temu davaj neku ideju ... meni pobegnule sve pre no što su se zacaklile ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
di se dede Kurajber mora da je na snagu stupio "policijski čas" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ne zezaj se Vukiiii...ne tako...
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: a od inspirejŠna nema ni magle ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Hoces temu davaj neku ideju ... meni pobegnule sve pre no što su se zacaklile ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Sve se vrti oko belog medveda.Devojka dolazi u hotel da sazna ko joj je otac posto ju je maka napustila i otisla u ameriku.e sada ko je stvarno otac a ko majka prava saznace se. likovi osoblja hotela sef restorana recepcionar dvojica dokonih seljaka, sobarica i razni gosti, lokalna tracara sto snabdeva lokal kolacima lokalna udavaca, gazda drugog hotela koji salje spijunke i td, mrzi me da pisem hahaha
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ma joCk Senkoslava pa deder, kako da piskaramo koješta od maštu kad se ni na forum ne more pisati ka čojk no ka .... (tamo di su .... nek čitač sam dopiše ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) jedino da pronjišemo kukovima kroz kafanČe od pet zvezdica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ma joCk Senkoslava pa deder, kako da piskaramo koješta od maštu kad se ni na forum ne more pisati ka čojk no ka .... (tamo di su .... nek čitač sam dopiše ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) jedino da pronjišemo kukovima kroz kafanČe od pet zvezdica ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ja se slazem, sa ovim njihanjem
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Sve se vrti oko belog medveda.Devojka dolazi u hotel da sazna ko joj je otac posto ju je maka napustila i otisla u ameriku.e sada ko je stvarno otac a ko majka prava saznace se. likovi osoblja hotela sef restorana recepcionar dvojica dokonih seljaka, sobarica i razni gosti, lokalna tracara sto snabdeva lokal kolacima lokalna udavaca, gazda drugog hotela koji salje spijunke i td, mrzi me da pisem hahaha
Ovo je super, moje izvinjenje Vladimire što ti neReknuh da se radnja dešava unutar Xotela***** a da su jedini akteri, kako glavni tako i sporedni sadašnji i bivši forumaši Al pije vodu ovo gore smuljaćemo neki kikirikiČips ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|