Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
E sad prenos ide uzivo pred pocetak tekme. Nasa poznata novinarka nam prenosi  A evo nam i Just pravo sa oktobarskog festa iz Austije stize da sve to isprati  A Megi brzo uci jer sto pre polozi ispite vise ce vremena biti na forumu  Uff ako vako nastavim poslace me na ladjenje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Megi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tw odlicno danas ogovaranje, mora da je kafa bila sa puno secera 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tw ti to malo smrkenzi  Ma samo malo da vas i ja izogovaram Doslo vreme za odmor, Just i ja se danas izmorile dve tone kupusa smo izribale Evo ga i drug Zlobni, tako on udje samo na 10 minuta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ovako bude kad Cane ogovara na forumu, ne uz kafu, vec uz alkohol Samo trazi da mu se sipa , pa da jos vise podivlja Posle ogovaranja jedva dodje kuci Vronsky i mmm ne prestaju da ricu po forumu Sjajna najbolje zna da odmara ,ugledajte se na nju. Zex i njegov veciti problem sa lutalicama axaxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta pise onoj na gachama nikako da zumiram
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..zumirala... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
 Stiglo ulje moram da kupim rezerve za narednih pet godina.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ko koga ogovara, niko nikoga fini ste mi svi previse,, ha, opet ja isto..
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ha,hajde nam pokazi,budi kreativan i ogovaraj a i mastovit bre. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|