| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: She...i ti da se smiriš... ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jbte ceo net zaljubljen u Trileta stvarno su ove zene,fiju,fiju
|
|
|
|
|
|
|
Lily
|
|

Pridružio se: 19 Jul 2016, 23:03 Postovi: 29
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Polako Lily...nemojte ovde da se svađate... Sve ste trebale riješiti tamo gdje ste i započele... ma kaki necu vise da se vracam tamo,sad moze na glavi dubit ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Džaba ćeš i dolaziti. Mislila si wucci ti je neprijatelj? Nisi onda upoznala mene  Ja sam završila sam ovom temom kao i sa ovom osobom. Prijatno spavanje nečista dušo. Pozz od seljanke i debilke kojoj psuješ sjemena koje sam PONOSNA!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Lily je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Polako Lily...nemojte ovde da se svađate... Sve ste trebale riješiti tamo gdje ste i započele... ma kaki necu vise da se vracam tamo,sad moze na glavi dubit ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Džaba ćeš i dolaziti. Mislila si wucci ti je neprijatelj? Nisi onda upoznala mene  Ja sam završila sam ovom temom kao i sa ovom osobom. Prijatno spavanje nečista dušo. Pozz od seljanke i debilke kojoj psuješ sjeme na koje sam PONOSNA! more aj aut si. evo ti sisa pa me mos poljubit u nju[sssss.gif]
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ko mi bre precrta ovo za sisu? Senkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Cure...sad stanite...dosta s uvredama... ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sta je ruzno nekog poljubit u sisu? 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
treba da je zahvalna i to treba da joj je kompliment ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
She,šta ti je...ovo kao da nisi ti... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Cure...sad stanite...dosta s uvredama... ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) odo u wc,a ti nemoj da mi crtas preko sise inace ....ima svasta da bude ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|