| Autoru |
Poruka |
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Ево вам баје да вам притрчи у помоћ 
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: casual je napisao: SHE u kom kraju zivis? Čuj,pazi da ti ne kažem,pa da pišeš po forumu,kako si kod mene oro brazdu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Baš mi žao sad kad vas toliko ima ja da vam falim,al viša sila
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Xaxaxa Vucice Sećam se toga Ta faza me prošla Vidiš kako sad ozbiljno pišem I ne svadjam se ni sa kim Tačno bi mi senka treba davati bar 50e mesečno  ma tela sam bre ženska glavo da muFkam Batu iz Banata pa si me zeznula samo tako nemo puno ozbiljna da budeš jbga biće vremena u životu i za to ovde bar daj sebi oduška pa kmeČi kolko te volja i dalje si najmlađa ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Falis mi she I falićeš mi kao što mi leti zima fali 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: casual je napisao: SHE u kom kraju zivis? Čuj,pazi da ti ne kažem,pa da pišeš po forumu,kako si kod mene oro brazdu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) šta bi ti falelo plodna ti njiva bez strnjika i korova ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) čistokrvnoorganska ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Boemi odoh, moram, sta cu. laku noc svima...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ma zamisli koliko je Ladno da su se grejali na ringlu od rešoa,sad 3 sata čekam da skuvam kafu pošto se poebala ringla
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Ma zamisli koliko je Ladno da su se grejali na ringlu od rešoa,sad 3 sata čekam da skuvam kafu pošto se poebala ringla pa da li je taj "gazda" tačan u glavu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|