| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Srećice samo bre spavkaš, blago tebi ja kad sam premorena ne mogu pa to ti je ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Wuki čekam bus za moje selo i tresem se od zime da imam kola i da znam da šoFiram ko što ne znam sad bi palila maKinu i došla po tebe al draga Srećice moraš busiĆem kad su nam BAJE prilično mlaki pa da neki pritrči u pomoć ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Toliko je hladno,da sam ja Vučić ja bi ukinula rad zimi to je tvoj miljenjik deder sugeriši i četiri radna dana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Wu u radnji mi je ladnije no napolju,znam da ne veruješ,al probaj,a vani duva ledeni vetar i nije 0
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Palis se na Vučica ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Tu sam i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) MegZi neka si i ti došla ps videk sinoćke novi nik Kurajber iz NS-a i tačno sam oma na tebe pomislila, axa eve ga Bata iz Banata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: SHE u kom kraju zivis? Čuj,pazi da ti ne kažem,pa da pišeš po forumu,kako si kod mene oro brazdu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Xaxaxa Vucice Sećam se toga Ta faza me prošla Vidiš kako sad ozbiljno pišem I ne svadjam se ni sa kim Tačno bi mi senka treba davati bar 50e mesečno 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Wu u radnji mi je ladnije no napolju,znam da ne veruješ,al probaj,a vani duva ledeni vetar i nije 0 znam, od 9 jutros sam u Niš sve napolju i pešaka (naravno, ništa uradela nisam) ne moš verovati kolko mi je bilo ladno a i sad mi je a tek radnja u beton pu mogu misliti kako ti se koskice tresu
|
|
|
|
|
|
|
|