| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: dobro veče eve i mene... slindrave jooope jel sam propustila šta ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pozdrav za damu
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Ovo što piskaram to vam je za noćas,mora se rani sutra Neces nam ugoditi svojim prisustvom ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Sad kad dodjem kući opet ću supe malo i aj u krevet
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma mora se malkice popodne i dremnuti...to mi je najslađi sanak...
|
|
|
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Поздрав за Владимира, девојку из троле и девојку под ћебенцетом. Сад ваљда све поздравих.
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Karudijan pozdrav i dobro nam došao elem, vim ti potpisa koji furaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa samo da se nadovežem na isto mišljenje kao dupe – svako ga ima, ali to ne znači da treba svako/svima da ga pokazuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Karudijan je napisao: Овде канда све ноћне птице,а самим тим активност на форуму је током вечери. Ја данас послеподне отпадао сам,са повременим упадима Сенке. Bilo nas je nekada po cijeli dan...valja te navike ponovo povratiti...  Doista,bilo je i više forumaša... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
opet vas Senkoslava plaća da kuckate u 5tu brzinu ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Karudijan
|
|

Pridružio se: 29 Jan 2017, 15:33 Postovi: 132
|
Вучица je napisao: Karudijan pozdrav i dobro nam došao elem, vim ti potpisa koji furaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa samo da se nadovežem na isto mišljenje kao dupe – svako ga ima, ali to ne znači da treba svako/svima da ga pokazuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Вала баш
_________________ Мишљење је као дупе. Свако га има.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Srećice samo bre spavkaš, blago tebi ja kad sam premorena ne mogu pa to ti je ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|