| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) sto se nebi vratio kad mu wuki tako divno tepa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ljubomorkaj tepaću i tebi Srećice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Vladimir je napisao: Senka je napisao: Vladimir je napisao: Kad mu tepaš. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa na avataru mu Ron Džeremi...  ...sa šajkačom... Jos koji post i bice Kurajica тако је
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sad me zivo zanima sta je bilo....ispričajte mi ja cu da presudim ko je kriv ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: ето шта уради. испаде ми Гринго из гаћа. nemo se povredi jemem mu misa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) a znaci stvarno je istina da je otisao hahahahah ja mislila Wu se nesto zajebava  a sto se uvrijedio...sta ste mu uradile žene žene pa svakako je ovdje deficit muskaraca da nema Mojneta pola nas ne bi bilo Srećica je a bome i Senkoslava je po neki put je čak i Vladimir Mojne axoj je vazda sa strane a ja nisam dala na naše stare durgare i drugarice Forumaše da se ljubomorka i proziva kada se nema šta napisati ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) sto se nebi vratio kad mu wuki tako divno tepa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ljubomorkaj tepaću i tebi Srećice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nemoj mi ti tu prenosnu psihologiju is,aj murs ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) izvini Senkoslava, u Srećicino i svoje ime piskaram ti jesi potencijal elem, ŠTA TO TOLKO RUŽNO napisasmo pa da nam se radi komentara ne vrati m??????!!!O kome vi to...  Ja mislim da Molena piše o Manojlu... Vuki i She,ko zna o kome... A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) sto se nebi vratio kad mu wuki tako divno tepa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ljubomorkaj tepaću i tebi Srećice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nemoj mi ti tu prenosnu psihologiju is,aj murs ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neka sam ja murš ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) izvini Senkoslava, u Srećicino i svoje ime piskaram ti jesi potencijal elem, ŠTA TO TOLKO RUŽNO napisasmo pa da nam se radi komentara ne vrati m??????!!!meni je Mane bio super ,dok nuisam cula da je ustvari Molena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Ako čovjek i pročita ove komentare,možda nam se više i ne vrati. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) izvini Senkoslava, u Srećicino i svoje ime piskaram ti jesi potencijal elem, ŠTA TO TOLKO RUŽNO napisasmo pa da nam se radi komentara ne vrati m??????!!!O kome vi to...  Ja mislim da Molena piše o Manojlu... Vuki i She,ko zna o kome... A ja o novom forumašu...nije Kurajber nego Karudijan Ja pisah o Manojlu ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|