| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Molena je napisao: nemam poja o cemu pričaš She..xotel? A pusenje...doslovno odlucila nema vise i prvo sam smanjila..i pusila samo kad mi se pusi jer cesto pusimo zato sto mislimo da nam je vrijeme i da nismo zapalili ima 2 sata..sve je psiha imala sma krize neviđene kad sam skroz ostavila ali evo...uspjevam i jos nesto...pare koje sam trosila na cigarete svaki dan odvajam u kasicu otvorit cu je nakon godinu dana  SVaka ti čast...BRAVO.... ![[davajcvetjic.gif] [davajcvetjic.gif]](./images/smilies/davajcvetjic.gif) ma molena je karakter jebes pare
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Молена кад те видим само на ОНО мислим.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Molena je napisao: I stvarno sta je sa forumom zasto ovako vrti i vrti i koči mozda je preopterećen ovim slikama sto se kače ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)  Nije preopterećen... Ovo je plaćeni hosting,a ja plaćam za malo veći protok...imamo fore ihaj... Nego,stavila sam u obavještenja...momci imaju napad na hosting...pa se bore...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: vidjela sam She nije lose za početnika  nije jel tako ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: jes vala wuki lepo rece,kurajber ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nema to veze sa karakterom...msm mozda i ima vise su zdravstveni razlozi...bolje se osjećam u svakom pogledu i nekako mi smijesno postalo kad odem na trening i pričam sa ljudima sa treninga i niko ne pusi...sve je vise nepušača oko mene ljude koje treniram kroz posao...sve mladi ljudi niko ne pusi jbt...sto je svakao za pohvalu cini mi se da pusacka nacija polako izumire 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt kako brzo kuckate
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mojne je napisao: Молена кад те видим само на ОНО мислим. i ja kad sebe vidim samo na ONO mislim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang