| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Može i plac na mjesecu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nisam se ozenio s Danijelom,bila je moj gost u Zg ufff poodavno....
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: ja sam cuo da se ozenio sa Tw Aaaaa...to tebe muči,a? Ček,pa zar nije ona sada s Canetom....eno,on ih prije neko veče okačio na atributima... ma ne verujem, drugovi su oni, cek da vidim atribute, nisam video to  ja sam cuo to za tecu, znaci tw mi sad dodje tetka
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja cula da je tw u americi puca joj stikla za vas 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt što te nema na forum Fale nam tvoje price na blog Treba neko oči da nam otvara Da nam praviš staze da prolazimo kroz život A ne život kroz nas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: ja cula da je tw u americi puca joj stikla za vas  vim da tebi puca štikla što se potrudih fotku da ti okačim na spomenar ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: casual je napisao: ja sam cuo da se ozenio sa Tw Aaaaa...to tebe muči,a? Ček,pa zar nije ona sada s Canetom....eno,on ih prije neko veče okačio na atributima... to što ih je okačio ne mora da znači da su tako kako ti misliš zajedno ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) U pravu si...mada se meni i iz priče učinilo da jesu...mada je moguće i da griješim... ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: She dobila dijareja Čim pitt došao Šta ti je ljubav ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mirna. ajde u ћoшak
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U ćošku smrdi na mokraću Senkaaa uputi mojneta gde se mokri Stavljaj strelac Hihii
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt da li pratiš parove? Čula sam da uskoro treba da udjes?
|
|
|
|
|
|
|
|