| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Ako, ljubav cini cuda. aha ovo mi sad kanda utero ne znam Vladimire što se brčkaš di ti mesta nema jes da ti znaš sve forumaše stare al ba man se mene mene nepoznavaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Samo reci She sta treba, tu sam ja. izvinjavam se tedoh reci drugo ime МОША ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: sad si bitna jel de ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa jel sam bitna? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) c znam ti korake ove igre ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Ako, ljubav cini cuda. aha ovo mi sad kanda utero ne znam Vladimire što se brčkaš di ti mesta nema jes da ti znaš sve forumaše stare al ba man se mene mene nepoznavaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) хоће да те прца
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Ako, ljubav cini cuda. aha ovo mi sad kanda utero ne znam Vladimire što se brčkaš di ti mesta nema jes da ti znaš sve forumaše stare al ba man se mene mene nepoznavaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) wuki ti je ko sveta knjiga,sto je vise citas ,to nova znacenja ima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: šta se mešaš kokoško ne volem ga ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) kad kazes da ne volis,tad najjace volis ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) Pusti je She, stidana je. A sto Vuki mene ne volis a sve druge volis.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Ljudi,jeste li primijetili da nam Manojla nema....? ja jesam  Eto....čovjek misli da može spamovati teme... A ja popravim...i ne kaznim ga...a on se naljuti... Ima li to igdje???
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: šta se mešaš kokoško ne volem ga ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) kad kazes da ne volis,tad najjace volis ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) kad kažem da najjače volem onda obožvaljem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Ako, ljubav cini cuda. aha ovo mi sad kanda utero ne znam Vladimire što se brčkaš di ti mesta nema jes da ti znaš sve forumaše stare al ba man se mene mene nepoznavaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) хоће да те прца i ti tako mislis jbte wu svi ti korak znaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Ljudi,jeste li primijetili da nam Manojla nema....? ja jesam  Eto....čovjek misli da može spamovati teme... A ja popravim...i ne kaznim ga...a on se naljuti... Ima li to igdje??? ne znam dal ima igde,al zovi ga da se vrati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|